· · · ·

Tag til Drømmeland med Kulturkraft
Kulturkraft byder drømmene indenfor i manegen, når et stort cirkustelt danner rammen om årets festival. Der er masser aktiviteter for både store og små, og du kan være med. Udlev dine stjernedrømme på scenen eller bag en drøm af en kage til årets kagekonkurrence. 

Når Kulturkraft løber af stablen bliver det lidt af et cirkus. Bogstaveligt talt! Et stort cirkustelt ved Frivillighedscenteret i Skjoldborgparken danner nemlig rammen for festivalen. Årets tema er ”Drømme”, og i weekenden den 7. oktober kl. 10-ca 00 og 8. oktober kl. 10-16 inviteres alle Halsnæs’ børn og voksne ind i drømmenes manege. Gøglere og cirkusartister sætter scenen til et fortryllende drømmeunivers med spontane forestillinger og indslag. Del dine drømme i de kreative workshops, byg en drømmefanger eller lad drømmene folde sig ud til pyjamasfest med skyggespil, koncert og lejrbål. Der sluttes naturligvis af med godnathistorier og vuggevisejam i natten.

Du kan være med på scenen!
Kulturkraft skaber også plads til, at publikum kan udleve sine egne stjernedrømme. Lørdag den 7. oktober er cirkusteltets scene nemlig åben for alle børn og voksne med lyst til at deltage i årets Drømmeshow. Om du vil optræde med musik, dans, trylleri eller noget helt tredje, er op til dig selv – scenen er din! Kulturkraft glæder sig til en drøm af et show og til at se DIG!
Der er også mulighed for at deltage i årets kagekonkurrence søndag den 8. oktober. Kan du bage en drøm af en kage, er der chance for at vinde flotte præmier. Samtidig får man æren af at få sin kage med til Den Gale Hattemagers Teselskab - et kæmpe teselskab inspireret af Alice i Eventyrlands drømmeverden. Der er kategorier for både børn og voksne, og er du ikke til kagebagning, kan du deltage med en vaskeægte drømmekage i pap, træ eller andet materiale. Kun fantasien sætter grænser!  Du tilmelder dig Drømmeshow og Drømmekage på www.kulturkraft.net.

Kulturkraft for skoler og børnehaver
Kulturkraft er ikke kun for familier. Det er også teater og kreative workshops for Halsnæs’ børnehavebørn og yngste skolebørn. I uge 41 præsenteres en række børneteaterforestillinger, og den 9. oktober indtager klasser fra indskolingen i Hundested og Ølsted cirkusteltet med kreative workshops. Her tegner, maler og former børnene deres drømme som en del af Go Creatives projekt Barndrømmen. Et landsdækkende projekt om børns drømme, hvor værkerne samles i et nationalt galleri, der vises som et stort lysshow i København.